Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

JALOSTAJA JATKAA PÄÄSPONSORINA - OLLI KUMMIPELAAJA
Pe 23.09.2016 klo 18:15Oy Lunden Ab Jalostaja jatkaa SB Naantalin Edustuksen pääyhteistyökumppanina. Kotipelipaidoissa ja Maijamäen hallissa näkyvä yritys kuuluu turkulaiseen Oy Lunden Ab konserniin ja se valmistaa monipuolisia elintarvikkeita. Yrityksen tunnettuja brändejä ovat Jalostaja, Auran Maustaminen ja Auran Sinappi. Omien brändien lisäksi tuotannossa on sekä kaupan merkkejä että toimintaa merkittävien elintarvikeyritysten alihankkijana. Jalostajan vahvuutena on nopea reagointikyky markkinoiden muutoksiin ja asiakkaiden tarpeisiin. Vahvasti Turun seudulla vaikuttaneiden Jalostajan ja Lunden-konsernin tapahtumarikkaaseen historiaan voit tutustua tästä linkistä.

Jalostajan kummipelaajaksi Edustuksessa on täksi kaudeksi nimetty seuran omaan juniorituotantoon kuuluva puolustaja Olli Kokkola. 1994 syntynyt nuorukainen pelasi SB Naantalissa B-junioriksi asti, kunnes joukkueen loppumisen vuoksi siirtyi kolmeksi vuodeksi naapuriseuraan Maskuun palatakseen kasvattajaseuraansa Edustuksen noustua II divisioonaan kaudelle 14-15. Alkava kausi on Kokkolalle kolmas aikuisten tasolla ja hänen kaksivuotisen sopimuksen jälkimmäinen.

Kokkolan pelaajakortin junnuaikaiseen luonnehdintaan "taitavat kädet ja nopeat jalat" on helppo yhtyä katseltuaan hetken Ollin peliä. Välillä hyökkäyksen ykkösaaltonkin ehtivä pakki on vaikeasti ohitettava ja pallollisena varmaotteinen pelaaja, joka keskittyy oman tonttinsa hoitamiseen eikä niinkään loista maalintekijänä.

Tervetuloa seuraamaan takatukan hulmuamista Maijamäen areenalle jo ensimmäiseen kotiotteluun 1.10., jolloin Suomen Cupin kolmannella kierroksella SB Naantali kohtaa kolmennessa divisioonassa pelaavan SC Wolvesin Paraisilta.


Arto A. (teksti ja kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

RTV

Fat Pipe

Naantalin Energia

Turun Osuuskauppa

Vakka-Suomen Sanomat

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy