Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

EDUSTUS VAHVISTUNEENA UUTEEN KAUTEEN
Ke 24.08.2016 klo 20:40

Alkavaan 2. divarin sarjakauteen SB Naantalin Edustus lähtee joukkueella, jossa runkomiehistö jatkaa vahvistuneena sekä uusilla että vanhoilla tutuilla pelaajilla. Pelaajamäärä on saatu sopivan suureksi, jotta kilpailu peliminuuteista säilyy todellisena. Valmistautuminen uuteen pelikauteen on kuumimmillaan nyt kun sarja-avaukseen on tasan kuukausi.

Joukkueen johtavan vetäjän Antti Kultasen prinsiipit kauteen 2016-2017 ovat seuraavat:

-Viime kauden sijoitus (suora säilyminen) oli nuorelle joukkueelle lähes maksimitulos ja selvää olikin, että sekä terävintä kärkeä että leveyttä pitää pelaajistossa lisätä jotta voidaan ottaa askelia eteenpäin ja haastaa kakkosen kärkijoukkueet.

-Joukkueen viime kauden ydin jatkaa kokonaisuudessaan, mutta lisäksi saatiin 10 uutta pelaajaa vahvistamaan ennen kaikkea pallollista pelaamista. Kilpailua pelipaikoista tulee olemaan enemmän kuin pitkiin aikoihin. Hieno nähdä, että joukkueeseen on imua. Niko Karinen on kova vahvistus maalivahtiosastolle, jossa pullat ovatkin nyt hyvin uunissa.

-Viime kauden pohjilta on hyvä lähteä tulevaan kauteen, kun tuttu valmennus ja runkopelaajat jatkavat ja uudet pelaajat tuovat mahdollisuuden viedä pelitapaa askeleen rohkeampaan suuntaan.

-Moni uusista pelaajista on keitetty kovissa liemissä, mm. ykkösdivarikokemusta löytyy varsin paljon. Nuorilla pelaajilla on loistava paikka ottaa oppia näistä herroista ja kehittyä itse uudelle tasolle. Toisaalta myös nuoriso-osastolle on saatu laadukkaita uusia pelimiehiä ja vaikka kokemusta on nyt hyvinkin paljon, on joukkueen ikärakenne silti melko terve.

-Hienoa, että yhteistyö Tepsin kanssa jatkuu ja lahjakkaat naantalilaiskasvatit Laaksonen ja Kallio pääsevät pelaamaan myös kotikaupungin väreissä rinnakkaisedustuksen kautta. Toivotaan otteluohjelmien mätsäävän hyvin.

-Tällä kaudella osallistutaan myös Suomen Cupiin, jossa toivon mukaan saadaan vastaan myös joukkueita tutun Turun alueen ulkopuolelta. Cupin myötä saadaan myös mukava uusi haaste ja ennen kaikkea lisää kilpaotteluita, kun kakkosen runkosarja on kuitenkin pelimäärältään melko pieni (18 ottelua).Uuteen kauteen on valmistauduttu myös aivotyötä tehden, pelkillä lihaksilla kun ei nykymaailmasa enää pärjää.

Edustuksen pelaajalista:

Maalivahdit
Kuparinen Tero
Puisto Jaakko
Karinen Niko (AFC Campus)

Puolustajat
Laine Konsta
Valmunen Joona
Renberg Toni
Kokkola Olli
Kuitunen Tarmo
Huuhtanen Jarkko
Takkinen Jarkko (SC Toivo)
Virta Janne (TVV)
Loponen Jani (Idrottsklubben Academia)

Hyökkääjät
Varjonen Pasi (Nousiaisten Ryhti)
Laaksonen Nikolas (rinnakkaisedustus TPS A-jun.)
Nyberg Mikael
Tuomialho Timo (TVV)
Nygren Niklas
Yli-Tolppa Joonas
Veikkolainen Ville (FBC Turku 2)
Yli-Tolppa Lauri (Nousiaisten Ryhti)
Lehto Tommi (TPS A-jun. / Salon Isännät)
Kallio Matias (rinnakkaisedustus TPS A-jun.)
Lundahl Kim
Tuomi Teemu
Stenberg Tomi (TVV)
Jalava Juho (TPS B-jun.)

Tutuista pelaajista maalivahti Jyri Koivunen keskittyy alkukaudesta siviiliasioiden hoitamiseen, mutta saattaa palata jollain tasolla vielä mukaan kauden aikana. Viime kauden A-junnupainotteisesta joukkueesta osa on armeijan palveluksessa ja osa saa peliaikaa seuran uudessa A-poikien joukkueessa. Lisäksi edustuksen treeneissä pyörii vielä joku muukin pelaaja ja mahdollisista muutoksista rosterissa tiedotetaan luonnollisesti pikaisesti.

Syyskuun alussa pelataan treenipelejä sekä osallistutaan pääkaupunkiseudulla Tribal Cuppiin. Kuukauden kuluttua sitten katsotaan miltä Ruoska maistuu.

Kotiottelut pelataan tuttuun tapaan lauantaisin klo 16 Maijamäen hallissa. Ensimmäinen varsinainen ottelu on Suomen Cupin 3. kierroksen ottelu lokakuun ensimmäisenä päivänä. Tervetuloa seuraamaan Edustuksen otteita!


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

RTV

Kirvestyö Kelahaara

HPP-Tekniikka Oy

Mäkinen

Minisun

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy