Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

2003-POJILLE ALUEMESTARUUSHOPEAA
Su 24.04.2016 klo 20:10

P03-poikien joukkue kirkasti viime vuoden pronssit hopeisiksi tämän kevään loppuhuipentumassa Maskussa. Tasaisen finaalin jälkeen kirkkaimmat mitalit matkasivat jälleen Tampereella Classicin voittaessa loppuottelun 6-4.
Tappio on tappio vaikka se tuokin tullessaan hopeiset mitalit, joten hymy ei kuvauksessa niin helposti irtoa. Harmitus kestää aikansa, mutta menestyksekkääseen pelikauteensa P03-eliittisarjan joukkue saa olla enemmän kuin tyytyväinen.

Finaaliottelussa Classic pelasi itselleen tavanomaista vahvaan pallon hallintaan perustuvaa peliä. SB Naantali puolusti hyvin ja iski syöttökatkoista terävästi. Ensimmäinen erä SB Naantalille 1-2.
Fist bump by toisen maalin tekijä Eetu Vähämiko (89)

Toisen erään Classic lisäsi vauhtia ja kovensi karvausta. Peliote ja samalla johtoasema siirtyikin tamperelaisten haltuun. Toiselle erätauolle siirryttiin Classicin johtaessa 4-3.

3-3 tasoitusosuman on laukonut kuvan ulkopuolelta Verneri Grönblom. Kaikki vielä auki pelin tässä vaiheessa.

Kolmas erä alkoi alivoimalla, joka hoidettiin hyvin pois. Kolmannella minuutilla Classic sai kuitenkin riparista pallon verkkoon ja johti kahdella maalilla. Erää pelattiin tasaisesti kunnes kolmisen minuuttia ennen loppua SB Naantali runnoi kavennuksen.
Samuel Sahlstedt (41) on laittanut verkot tötterolle 5-4 kavennuksessa. Kaikki oli edelleen auki vielä tässäkin vaiheessa.

Lopun aikalisäkään ei enää auttanut Classicin päästessä vastaiskusta tekemään voittonumerot 6-4.

Ottelun tilastot seuran omassa tulostaulussa

P03 voi olla kauteensa hyvin tyytyväinen. Joukkuen eliittisarjaryhmä sijoittui runkosarjassa toiseksi ja nyt saalisti loppuhuipentumassa hopeaa. Ero mestari Classiciin on kaventunut selvästi. Joukkueen kilparyhmä pelasi alueellista kilpasarjaa ja sijoittui taulukon puoliväliin viidenneksi.

Molemmat ryhmät osallistuivat myös joulutauolla Ruotsissa Storvreta Cup:iin. Eliittiryhmä oli sarjassaan kahdeksan parhaan joukossa ja kilparyhmä pelasi omassa sarjassaan itsensä B-loppusarjan välierään asti.Pojille jakoivat mitalit TPS:n A-juniorit Juhana Jäppilä ja Olli Lauren, jotka niin ikään saivat sm-hopeamitalit kaulaansa jokin aika sitten.

SB Naantali onnittelee erittäin kovatasoista juniorijoukkuetta P03!


Arto A. (teksti ja kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Turun Lukko

RTV

Kirvestyö Kelahaara

Vakuutusyhtiö IF

ForSport

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy