Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

NAANTALI CUP JA SARJAKAUDEN HUIPENNUS ENSI VIIKONLOPPUNA
Ti 19.04.2016 klo 19:30

SB Naantalin joukkueista viimeisimmätkin saavat pelikautensa päätettyä viikonloppuna. Seuran pienimmät eli Turku Energia -liigan 2008-2010-syntyneet pelaavat oman Naantali Cup lopputurnauksensa lauantaina 23.4. Maijamäessä. Sunnuntaina on vuorossa viimeinen kotiturnaus tällä kaudella, kun P07 isännöi Turun seudun kortteliliigan päätösturnausta. Samana päivänä ovat tulessa myös seuran menestyneimmät juniorit eli P03 ikäluokan eliittijoukkue omassa loppuhuipentumassaan, joka pelataan Maskussa.

SB Naantalin oman kortteliliigan eli Turku Energia -liigan lopputurnaus Naantali Cup pelataan lauantaina 2008-ikäluokassa kilpa- ja haastajasarjoissa. 2009 syntyneet osallistuvat haastajasarjaan. 2010 syntyneet pelaavat harjoituspelin F-tyttöjen joukkuetta vastaan ja vuotta vanhempien haastajajoukkuetta vastaan. Seuran E-tytötkin osallistuvat turnauksen kilpasarjaan paikaten viime hetken poisjääntiä. Turnauksessa, joka alkaa klo 10 ja päättyy klo 17, on buffetti, grilli ja laukaisututka. Otteluohjelma löytyy Naantali Cupin sivulta.


P07-pojat esiintyivät Maijamäessä Edustuksen erätauko-ohjelmassa maaliskuussa, mutta nyt he pääsevät näyttämään kotiyleisölle osaamistaan omassa turnauksessaan.

Sunnuntaina vuorossa ovat vuotta vanhemmat eli 2007-syntyneet pojat, jotka isännöivät Maijamäessä Turun seudun Kortteliliigan päätösturnausta, jossa pelataan samanaikaisesti sekä kilpa- että haastajasarjojen viimeiset ottelut. P07-pojat saavat turnauksessa vastaansa tuttuja kilpakumppaneita, jotka tosin on kauden aikana pystytty kaikki jo kertaalleen voittamaan. Päivän aloituspelissä klo 12.30 kilpajoukkueen kanssa samaan kaukaloon astelee TPS-Kings. Haastajien vieraaksi samaan aikaan naapurikaukalossa pelattavaan peliin saapuvat SBS Maskun pojat.

Sunnuntain pelit jatkuvat haastajien osalta klo 15.30 Turun Hirvensaloa vastaan ja turnaus päättyy klo 16.15 alkavaan kilpajoukkueen matsiin mynämäkeläistä SBS Wirmoa vastaan. Mynämäen pojilla on varmasti kova halu ottaa Naantalin päänahka kauden viimeisessä pelissä, joten luvassa on kovaa vääntöä. Eli alkuasetelma 07-poikien osalta on se, että jokaisessa pelissä ollaan ennakkosuosikkeja, mutta suosikin paineet ovat tunnetusti kovat. Vauhtia ei kauden viimeisistä peleistä tule puuttumaan ja kentälle jätetään varmasti se viimeinenkin hikipisara.
P03 lähtee kirkastamaan viime vuotisia pronssimitalejaan sunnuntaina Maskuun. Kuva viime vuoden välierästä Classic:ia vastaan.

SB Naantalin juniorijoukkueista ainoana tällä kaudella eliittitasolla pelannut P03 pelaa sunnuntaina kauden kaksi viimeisintä sarjaotteluaan Maskussa Hemmingin liikuntahallissa. Eliittisarjan kakkosena joukkue pääsi suoraan sunnuntain välieräpeliin, joissa tulee vastaan voittaja kolmikosta LFT, Karhut White tai FBC Dux. Voitolla finaaliin ja häviöllä pronssipeliin. Vastustaja toiseen peliin löytyy nelikosta Classic, KooVee Musta, SBS Masku ja FBC Turku. Välieräottelu käynnistyy sunnuntaina klo 11:15, pronssipeli klo 13:30 ja finaali klo 14:45. Otteluohjelma ja tulokset ovat esillä tulospalvelussa täällä.

Tsemppiä kaikille seuran pelureille viikonlopun kamppailuihin!


teksti Arto A. ja Ville V.; kuvat Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Nordkalk

Neo

Naantalin Kylpylä

Minisun

Neste Oil

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy