Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

M2D LR JOUKKUEET ENSI KAUDELLA LÄHES SELVILLÄ
Su 03.04.2016 klo 22:50

Miesten II divisioonan joukkueet ovat yhtä vailla selvillä kevään karsintapelien lopun jo häämöttäessä. Lue miten ennustaja-arto selvisi helmikuun lopun urakastaan. Pääsisikö betsifirmaan töihin?


Helmikuun lopulla ennustettiin ennen viimeistä runkosarjan pelikierrosta II divisioonan karsintapelien lopputulemia. Aivan täydellisesti ajatelmat eivät toteutuneet, mutta osaksi kylläkin. Näin lopulta kävi:

SB Naantali säilyy suoraan ja AFC Campus karsii
OSUI

Kolmosten lohkovoittajat ovat IBK MedA ja KaKo.
OSUI

IBK MedA voittaa lohkovoittajien keskinäisen karsinnan ja nousee ensi kaudeksi kakkoseen Isäntien tilalle.
OSUI

KaKo pelaa Sheriffejä vastaan noususta ja ... ... ... häviää sarjan 0-2.
TÄYDELLINEN HUTIKUTI - KAKO NOUSI VOITOIN 2-0.

Lohkokakkosten ottelussa TVV voittaa SBS Rupun ja kohtaa AFC Campuksen.
OSUI

Campus voittaa sarjan 2-1 ja säilyy.
TOLPAN KAUTTA SISÄÄN - CAMPUS SÄILYI VOITOIN 2-0.

Ensi kaudella Länsirannikon lohkossa uusia joukkueita ovat siis IBK MedA Salosta, Karhukopla Säkylästä ja Divarista pudonnut SBS Wirmo Mynämäeltä. Sarjatasoa alemmas putosivat Isännät Salosta ja Sheriffit Kaarinasta (sarjapaikka tosin Hämeenkadun Pyövelien nimissä). Muut joukkueet ovatkin vanhoja tuttuja, kun Campus säilytti paikkansa ja Leisku Loimaalta puolestaan putosi divarikarsintojen toisella kierroksella.

Lisäksi on mahdollista (ja toivottavaa), että FBC Turku poistuu II divisioonasta Divarin puolelle. Nousu ratkeaa karsintapeleissä tamperelaista Soittorasiaa vastaan.

Miten pelataan ensi kauden jälkeen?

Salibandyliitto tekee kauden jälkeen eri sarjatasoilla kyselyitä joukkueille menneen sarjakauden onnistumisista ja kehityskohteista. II divisioonajoukkueet ovat omaan kyselyynsä jo vastanneet. SB Naantalin tekemän aloitteen pohjalta kysely sisälsi kysymyksen II divisioonan lohkojen määrästä eli käytännössä tarpeesta perustaa uusi sarjataso Divarin alapuolelle. Kysymys esitettiin näin:Liiton kilpailuvaliokunnan mukaan asia on heillä käsittelyssä jo huhtikuun aikana ja mahdollisia muutoksia tehtäisiin jo kauden 2016-2017 sarjaesityksiin sen mukaan miten joukkueet ovat asiasta olleet mieltä. Ainakin liiton väellä on näinä viikkoina mietittävää liigan joukkuemäärästä alkaen.


Arto A. (teksti ja kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Fat Pipe

Rannikkoseudun Sanomat Oy

ForSport

Kirvestyö Kelahaara

Neste Oil

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy