Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

KAUDEN HUIPENNUS SALIBANDYN JUHLAA
La 05.03.2016 klo 12:10

SB Naantalin Edustuksen päätösottelu oli yhtä salibandyjuhlaa. Pelillisesti vauhdikas ja taidokas peli piti ennätysyleisön otteessaan loppuun asti. Oli seremonioita ja tsempparipalkintojen jakoa, junnupeliä tytöt vastaan pojat ja nettiyhteyden varassa peliä seuranneille tarjottiin seurahistorian ensimmäinen suora lähetys.


Tapahtumaraporttina kuvakavalkaadi kauden huipentumasta - Go SBN Go!

Maijamäen hallin tulostaulu vaihdetaan uuteen kesän aikana. Ennen ottelua Edustus muisti pitkäaikaista taulumestariaan Matti Lundberg:a tämän kunniajäsennumeron kuusi mukaisella pelipaidalla. Aidon pelissä käytetyn paidan luovutti sen viimeinen käyttäjä Harri Malkki.


Tuomari vaihtoon ja kutsuvieras töihin. Kaupunginjohtaja Jouni Mutanen sai kokeilla vaihteeksi vihellyshommia aidossa työympäristössä puhaltaessaan ottelun alkuvihellyksen.


Tarppi The Kapteeni (16) jatkoi hurjaa kevätvirettään viemällä kotijoukkueen 2-1 johtoon.

Ensimmäisellä erätauolla pelattiin 06-tyttöjen ja 07-poikien välinen näytösottelu.


Toisessa erässä Leisku vetää pelissä kaulaa, mutta SBN tulee tasoihin 4-4 kahdella Nygin (26) maalilla.

Toisella erätauolla palkittiin seuran joukkueiden Vuoden Tsempparipelaajat. Aiheesta lisää tulevassa julkaisussa.


Valmentaja Remu oli pitkästä aikaa pukenut sotisovan päälleen ja otti ottelun loppupätkällä peliminuutteja kaukalossa.

Edustuksen tämän kauden viimeinen sarjamaali on tehty. Oranssitossuinen Olli onniteltavana. Maalia lähemmäs Leiskua ei kolmannessa erässä enää päästy 5-7 tappioon päättyneessä ottelussa.


Ottelun tilastot liiton palvelussa


Edustuksen kausi on päättynyt molempien tavoitteiden täyttymiseen. Sarjapaikka ensi kauden II-divisioonaan on varmistettu ja nuoria pelaajia on kasvatettu "isolla kädellä" kauden aikana.

Palkintoraati valitsi ottelun parhaiksi pelaajiksi Leiskusta kapteeni Petri Heinon ja SB Naantalista Olli Kokkolan, joka kuvassa vastaanottaa palkintoa puheenjohtaja Ville Vuoriolta. Palkintoja jakamassa myös kaupunginjohtaja Mutanen. Mediapalkinnot menivät Leiskusta Joni Sipolaiselle ja SB Naantalista Nikolas Laaksoselle.

Yleisöä riitti ennätykselliset yli 200 henkeä. Tarjolla oli kattava kattaus urheiluviihdettä ja 07-poikien kahviotuotteita.

Kiitoksia otteluissa käyneille kannattajilla ja muille joukkueen faneille. Syksyllä pelataan taas Naantalissa II-divisioonaa. Tervetuloa seuraamaan ensi kaudenkin otteluita!


Arto A. (teksti ja kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

RTV

Naantalin Apteekki

HPP-Tekniikka Oy

Vakka-Suomen Sanomat

Fat Pipe

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy