Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

TULEVAT DIVARITÄHDET MAINEENSA VEROISIA
Su 21.02.2016 klo 23:20

FBC Turku osoitti Maijamäessä ettei se sattumalta ole ilman pistemenetyksiä kauden sarjassa. Ihailtavaa pelinopeutta ja järjestelmällisyyttä osoittanut ryhmä keräsi pisteet kotimatkalle mukaansa. SB Naantali pelasi omalla tasollaan sekin, mutta huolimatta Kim Lundahlin hattutempusta taipui jäätävään 4-14 tappioon.

Sunnuntai-iltana Maijamäessä nähtiin kahdessa ensi erässä ehkä parasta salibandyä ikinä salin historiassa FBC Turun esittämänä. Pelinopeus oli tällä tasolla silmiinpistävän ripeää ja kuvioiden toteuttaminen järjestelmällisen kurinalaista. Pelaajien taitotaso ja liikkuminen oli koko joukkueella riittävällä tasolla pelitavan toteuttamiseen ja viimeistely oli melko murhaavaa - lähes jokaisesta paikasta tehtiin maali, kun siihen oli tilaisuus. FBC Turku pelasi selvästi paremmin kuin aikaisemmissa kolmessa joukkueiden kohtaamisessa.


Beeceen pelaajat olivat opiskelleet parkettitanssien kuviot isäntiä tarkemmin ja näyttivät sen kentällä

SB Naantali ei varsinaisesti pelannut huonosti, mutta oli vain valinnut toteutettavaksi varsinaisen itsemurhataktiikan. Korkea karvaus ja paineen antaminen johti jatkuviin Beeceen puolittaisiin ja varsinaisiin ylivoimahyökkäyksiin. Omassakin päässä ei tyydytty pelkästään kyykkimään maalin edessä vaan taisteltiin laitoja myöden pallosta. Tuloksena 11 minuutissa 0-4 ja 31 minuutissa 0-9 numerot taululle. Loppupeli menikin sitten tasaisemmissa 4-5 lukemissa.

Pelin lopputuloksen kannalta valittu taktiikka ei ehkä ollut paras mahdollinen, mutta pelaajien itsensä haastamisen ja rajojen kokeilun näkökulmasta siinä oli tiettyä järkeä. Beeceen tasoista vastustajaa vastaan pelin sisällä saavutetut yksittäiset onnistumiset ja epäonnistumiset antavat pelaajille ainakin hyviä pelaamisen kokemuksia. Hävityistäkin peleistä on saatava ainakin pelaamisen nautinto, jos ei muuta. Loppupelin onnistumiset palvelivat tätä tavoitetta hyvin.


Tappiopeleihinkin mahtuu iloisia hetkiä. Tässä koolla isäntäjoukkueen kaikki pistemiehet: Kisu 3+1, Nygi 1+0, Olli 0+2 ja Nipa 0+1

Huomioita pelistä:
- Kisulle jälleen hattutemppu Beeceetä vastaan. Muuta yhtäläisyyttä viime kauden peliin ei juuri ollutkaan.
- SB Naantalin ikävin tappio oli Konsta Laineen nilkan vääntyminen 0-5 maaliin johtaneessa tilanteessa
- kotijoukkueen parhaaksi valittu Matias Kallio pelasi ensi kerran tällä kaudella kotisalissaan

Liiton tilastot

Ottelun parhaina palkittiin FBC Turusta Markus Mattila ja SB Naantalista Matias Kallio. Mediapalkinnot noutivat vieraiden Aleksi Havia ja isäntien Jaakko Puisto.


Parhaina palkitut Kallio (67) ja Mattila (65) sponsorikassiensa kanssa. Palkintoraadissa tällä kertaa molemmissa seuroissa (SB Naantali Edustus, FBC Turku 2) pelannut Oskari Ahonen.

Runkosarjan viimeinen kotiottelu ja samalla sarjan päätösmatsi pelataan poikkeuksellisesti perjantaina 4.3. klo 18:30. Kyseessä on myös seuratapahtuma, johon juniorikortilla pääsee sisään sekä juniori että yksi aikuinen.


Arto A. (teksti ja kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Jaycow

Rannikkoseudun Sanomat Oy

Euromaster

Naantalin Kylpylä

Naantalin Apteekki

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy