Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

URPONEN JA MUUT TULEVAT DIVARITÄHDET PARKETILLA SUNNUNTAINA
To 18.02.2016 klo 21:05

Ex-SBN #8 ja BeeCee saapuvat sunnuntaina ehkä viimeistä kertaa ties kuinka pitkän aikaan pelaamaan Maijamäen parketille. Ilman tappioita olevalla ja hyvää vauhtia kohtia Divaria matkustavalla FBC Turulla ei kaiken järjen mukaan montaa 2-divarimatsia enää ole jäljellä.

Nyt saattaa olla hetkeen viimeinen tilaisuus nähdä FBC Turku pelaamassa Naantalissa, sillä hyvään toiminnalliseen ja pelilliseen vireeseen päässyt seura alkaa olemaan kypsä nousemaan ja vihdoinkin myös pysymään Divarissa. Toivottavasti näin käy - erityisesti kun Wirmon kohtalo näyttää jo melko epätoivoiselta Divari-taipaleen jatkumisen kannalta. Samalla saattaa olla harvinainen tilaisuus nähdä SB Naantalin oma kasvatti Santeri Urponen (kuvassa SB Naantalin peliasussa kaudella 2011-2012) pelaamassa kasvattajaseuraansa vastaan perinteikkäässä kotihallissaan.

Kaikkihan tietävät SB Naantalista lähtöisin olevat TPS-paidassa liigaa tahkoavat Laineen veljekset. Seuraavaksi menestyneimpänä seuran kasvattina voitaneen tätä nykyä pitää viime vuonna Divarin pistepörssin sijalle 23 (21+18=39) itsensä SBS Maskun paidassa nakutellutta Santeri Urposta. Pörssitehoissa jälkeen jäivät niin Steelersin Sami Saarinen, Torin Peik Salminen, Wirmon Jussi Lännistö kuin PSS:n Joakim Ervast:kin.

Santeri Urposen (#8) salibandyura alkoi Naantalissa jo VG-62:n salibandyjaoston aikaan. SB Naantalin ensimmäisenä toimintakaudella 2004-2005 hän oli mukana voittamassa seuran ensimmäisiä juniorimitaleita E-92 poikien joukkueessa (oheisesa kuvassa hopeinen mitali kaulassaan päivää ennen 12-vuotissyntymäpäiväänsä). Tumman sinisessä paidassa hän viihtyi C-junnuksi asti, jonka jälkeen kaksi vuotta kului SB Naantalin ja FBC Turun yhteisessä SBC Akatemiassa B-poikien sm-sarjaa pelaten. Jälkimmäisellä kaudella sm-sarjan länsilohkon pistepörssin voittivatkin SBC:n Santeri Urponen ja Antton Virtanen. Tuosta SBC Akatemian kauden 2010-2011 B-poikien joukkueesta äkkiä laskien tällä hetkellä kuusi pelaa FBC:n edustuksessa ja kaksi TPS:n liigajoukkueessa.

Seuraavan kauden Urponen tahkosi ensimmäisen varsinaisen aikuissarjakautensa SB Naantalin 3. divisioonaan nousseessa joukkueessa ennen palaamistaan BeeCeen riveihin. Siellä hän pelasi A-junnuissa ja samalla miesten kakkosta Maskun joukkueessa farmisopimuksella. Maskun noustua Divariin jatkui peliura luontevasti siellä, mutta ranskalaisen visiitin jälkeen oli täksi kaudeksi taas edessä FBC:n keltaisen peliasun pukeminen.

Sunnuntain ottelusta voidaan aikaisempien kohtaamisten perusteella tasaista koitosta, jossa BeeCee saattaa olla puoliaskelta edellä ja SB Naantali ajaa takaa. Ehkäpä se FBC:n tilastotappion vuoro onkin sunnuntaina ja tumman siniset saavat viimevuotiseen malliin iloita yllätysvoitosta. Osansa ottelussa on myös kokoonpanoilla eli minkälaiset miehet kaukaloon lopulta ilmaantuvat kummastakin joukkueesta näin loma- ja juhlakauden ollessa menossa. Ja se parkettilattia, josta Urponenkaan ei kuuleman mukaan suuremmin pidä, saattaa olla oma tekijänsä ottelussa.

Sokerina pohjalla on vielä Beeceen riveihin joulun tienoissa siirtynyt liigajyrä Miikka Läntinen, joka taitaa saada ensikosketuksensa kotikaupunkinsa (näin olemme ymmärtäneet) huippulaadukkaaseen NBA-tason pelialustaan. Tervetuloa Naantaliin!


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Turun Osuuskauppa

HPP-Tekniikka Oy

Naantalin Apteekki

ForSport

Rannikkoseudun Sanomat Oy

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy