Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

ISÄNNÄT OTTELUN SEURANTAA JA SALOHALLIN NÄKYMIÄ
La 06.02.2016 klo 13:05


Isäntien luolaan pisteiden metsästykseen...

Lähtökohta:
Varsin hyvin joukkue kasassa, tosin Konna poissa, Remu taas matkoilla. Kallion Matias vaihteeksi mukana. Kolmella kentällä päästään menemään.
Jaska aloittaa maalilla, Jyri farkuissa penkin puolella.

1. erä
Alku Naantalin hallintaa. Isännät ensi laukaus 3. minuutilla. Toivottavasti muistetaan puolustaa. Peli Isäntien päädyssä, mutta isäntien ykkönen iskee vaarallisesti. Keskialue otettava paremmin, jottei takatolpalle saada syöttöjä. SBN pyörittää perinteisesti päädyn kautta ja hakee kanteilta laukauksia.
0-1 päätypyörityksen jälkeen.

SBN selvästi aktiivisempi joukkue, mutta Isännät tasoittavat harvasta vastaiskustaan pomppupallon mennessä verkkoon pakin jalasta. Johto-osuma 1-2 kohta perushyökkäyksellä laidasta.

Isäntien peli perustuu nopeisiin ja suoraviivaisesti kohti maalia suuntautuviin hyökkäyksiin. Pitkiä palloralleja ei juuri haeta.
1-3 johtomaali tehtiin lähes keskeltä, jossa alkaa löytymään tilaa. Isäntien veskari hieman avusti maalin synnyssä. Matiaksella hyvä saldo - kahdesta vedosta kaksi maalia.
SBN ylivoimassa uusia virityksiä, mutta tilanteista huolimatta ei maalia.
Erä päättyy 1-3 lukemissa.

2. erä

Toinen erä jatkuu ennallaan. Valkopaitainen SB Naantali hallitsee. Isännät sumputtaa hyvin. Iskee välillä, mutta pystyy katkomaan hyvin. Hyökkäysalueen katkosta isketään neljäs maali rystyllä - menikö tolpan ja maalivahdin selän kautta?
Viides heti perään Kisun mahtavalla ylänurkkavedolla.
Isännät taistelee, mutta Jaska jatkaa tolppien välissä pelastuslinjaansa.
Karvausta nostetaan hieman ja Isännät saa pelattua palloa ylös pitkillä, jotka tosin katkotaan. Pallo pääasiassa Isäntien päädyssä. kaksinkamppailuja alkaa tulemaan enemmän.
Pari läheltä piti laukausta, joista toinen tolppaan.
Vauhtia lisää peliin hurlumhei tahdilla. Lopputuloksena Isäntien kavennus 2-5.
Naantalin hyökkäyksissä liiaksi "toivotaan toivotaan" yliyrittämistä ja hakemista. Isännät pääsee toivomiinsa teräviin vastaiskuihin. Isäntien maalivahti pelastaa pari kertaa lähivedon. Kertun riparirystyä ei kuitenkaan torju - aina kannattaa heittää palloa maalille.
Seitsemäs tulee kunnon prässin ja pyörityksen päätteeksi maalin edestä. Lisää tilanteita tulee valkoisten päästessä katkoista yv-hyökkäyksiin. kahdeksas tosin tuli pitkän hyökkäyksen päätteeksi, kun Nygren oli noin minuutin odottanut syöttöä keskisektorissa. Tauolle 2-8 numeroissa.

Jos unohdetaan parkettilattia ja samaa ikäpolvea ja mallia sbareenan laitojen kanssa olevat kolisevan kovitemuoviset salibandylaidat, niin eiköhän tässä ole 2. divarin paras halli. Olosuhteet ovat kuin piilaaksossa.

3. erä

Erän alkuun Isäntien yv. Hyvää pyöritystä, jonka katkon tekemisessä sbn ylipelaaminen ja pallo painottomaan laitaan isäntähyökkääjälle ja siitä Jaskan taakse. Seuraavassa vaihdossa kuitti nopealla pistohyökkäyksellä Isäntien maalille.
Sekalaista peliä, jossa rikotaan paljon, kunnes Isäntäpelaaja vuorostaan boksiin. Kakkkosyv päästää vieraan karkuun, mutta Jaska pelastaa. Loppuyv:ssä ei saada laadukkaita vetopaikkoja rakennettua. Heti yv:n jälkeen hukataan 3-1 yv-hyökkäys.

SBN:lle jälleen rangaistus - vitonen korkeasta mailasta osuen vastustajan kasvoihin. heti tiukka tilanne sbn maalilla, jonka jälkeen yksi isäntäpelaaja lattialla kasvojaan pidellen. Nikolas show:n jälkeen Isännille jäähy selkään ajosta. Nyt kentällä on tilaa. Ei tulosta. Isäntien yv jatkuu kakkosen päätyttyä. Tilanteita molempiin päätyihin, mutta ei tulosta. 3-9 tilanteessa jatketaan.
Sekavaa peliä, jossa päästä päähän pallon menetyksestä toiseen. Kymppi täyteen kun yv-hyökkäyksestä viimein saadaan takatolpalle pallo.

Perään Isäntien rangaistus keskialuetilanteesta. Pari hyvää tilannetta, mutta veskari hoitaa. SBN jäähy vuorostaan estämisestä. Toivottavasti saadaan peli loppuun ilman taistelutilanteita. Siististi on menty, mutta hieman käydään nyt kuumina. Isäntien jäähy viimeisellä minuutilla kulmatilanteesta, jonka piti olla normaali kylkikylki-kamppailu. jatkossa taas sbn rangaistus kulmaväännöstä. Tasatilanteessa Jaska pelastaa taas kertaalleen. Lopputulos 3-10 SB Naantalin voitto.

Isännät pelasi paremmin kuin Naantalissa, mutta tasoero oli silti ilmeinen. Budjetoidut pisteet. Seuraavaksi pihlavalaisia kiusaamaan Porin urheilutalolle.

Liiton tilastot, joissa SBN 5. maalissa syöttäjä ja tekijä väärinpäin


Päätykatsomoja ei ole, mutta sivukatsomot liikkuvat kahdessa osassa sekä kentälle päin että yläkatsomo taaksepäin juoksuradan päälle.
Silti ottaisin mieluummin Maijamäkeen mattopinnan ja viiden metrin pidennyksen.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

RTV

Naantalin Apteekki

Neste Oil

LKV Tuomiset

Naantalin Energia

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy