Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

SALIBANDY TUTUKSI UIMAREILLE JA KONKAREILLE
Pe 05.02.2016 klo 21:25

SB Naantali on mukana kahdessa projektissa, jossa salibandyä esitellään ja opastetaan seuran normaalin toimintapiirin ulkopuolella. Seuran Edustus-joukkueen pelaajat käyvät vetämässä Raision Uimareiden juniorien urheilukoulun salibandytunteja sekä monen muun naantalilaisen seuran tavoin olimme mukana järjestämässä liikuntamahdollisuuksia Naantalin kaupungin Kundit Kuntoon Kuudessa Kuukaudessa projektissa.

UIMAREIDEN URHEILUKOULUSSA SALIBANDY TUTUKSI
Raision Uimareiden juniorivalmennukseen sisältyy ns. urheilukoulu, jossa nuoria uimareita tutustutetaan muihin urheilulajeihin kymmenen kerran rautaisannoksina. Tämän alkuvuoden ohjelmassa on tutustuminen salibandyyn Kaanaan koulun salissa aina lauantaiaamuisin SB Naantalin edustuksen pelaajien opastuksella. Pariin eri ikäryhmään jaetussa ryhmässä on sekä vasta-alkajia että jo salibandyyn tutustuneita junioreja. Mailaotteita ja pallon liikuttamistapoja on lähtötilanteessa siis monenlaisia, mutta kaikkia tuntuu pelaaminen aina kiinnostavan ja innostavan. Tammikuussa alkanut toiminta jatkuu aina huhtikuulle asti.


KUNDIT KUNTOON KUUDESSA KUUKAUDESSA
Naantalin kaupungin organisoimassa kuntoprojektissa SB Naantalista oli kunnon kohottajille salibandyä esittelemässä valmennuspäällikkö Harri Malkki, joka raportoi parin esittelykerran tapahtumista seuraavaa:

"Yhteensä neljässä ryhmässä on 60 kundia ja ensimmäisellä kerralla oli kaksi ryhmää, molemmilla tunnin vuoro ja toisella kerralla loput kaksi ryhmää samalla tavalla. Ensimmäinen puolituntia oli koripalloa ja loppu sitten säbää. Ekan kerran jälkeen innokkaimmat tuli vielä toisellakin viikolla paikalle, oli kuulemma niin mukavaa!

Paljon oli niitä, jotka eivät lajia ole ennen kokeilleet ja aloitettiin ihan vaan paikallaan ottamalla tuntumaa mailaan ja palloon. Sitten lisättiin vähän liikettä ja kuljeteltiin ympäri salia ja opeteltiin miten pallo käyttäytyy lavassa. Sitten vähän syöteltiin ja lopussa tietysti pelattiin, vauhti ei ihan ollut liigatasoa, mutta se ei haitannut. Tasot heitteli valtavasti, mutta jokainen sai pelata juuri omalla tyylillään."


Arto A. ja Harri M.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Vakuutusyhtiö IF

Turun Osuuskauppa

RTV

Naantalin Energia

Liedon Säästöpankki

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy