Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

VAUHDIKAS HÄRKÄTAISTELU PÄÄTTYI HÄRKIEN VOITTOON
Su 31.01.2016 klo 23:35

Vehmaan härät saivat Maijamäen vierailullaan aikaan kunnon härkätaistelun, josta ei puuttunut vauhtia, laitojen rytinää, kiistanalaisia videotarkastuksessa oikeaksi havaittuja tuomioita ja viimeisen päälle yleisöönmenevää salibandytaistelua. Valitettavasti vierasjoukkue voitti maalin erolla 4-5.

SB Naantali lähti otteluun osittain varamiesvoimaisena, kun kokoonpanosta puuttui aloittava maalivahti sekä ykkös- ja kakkoskentällisistä molemmista yksi hyökkääjä. Vastuuvalmentaja poti influenssaansa ja osa pelaajista pelasi puolikuntoisena. Tilalle astui A-junnuja, jotka ovat saaneet kauden aikana vain vaihtelevasti vastuuta.

Maalissa pelasi kauden toisen ottelunsa Jaakko Puisto vastaanottaen pelin jälkeen joukkueensa parhaan pelaajan palkinnon. Loistava peli nuorukaiselta, jonka torjuntaprosentti on tällä hetkellä kakkosdivarin LR-lohkon paras eli yli 89%.Peli pyöri paljolti päädyissä ja kulmissa. Pääosin vääntö oli kohtuullisen sääntöjen mukaista, mutta ainahan jotain pienempää jää tuomareiltakin näkemättä. Eniten harmittaa tuomareiden sallivuus mailaan lyöntien osalta. Erityisesti Bulls-peleissä mailat kolisevat aina siihen malliin, ettei liigapeleissä sellaista voi kuvitellakaan. Ja silti säännöt ovat täysin samat.

Hyökkäyksessä Joachim Karlsson pelasi ykkösessä Erik Mattssonin (tehot 1+1) ja Petri Vainion pelatessa kolmosessa. Esitykset olivat erittäin rohkaisevia eikä varovaisuudesta ollut tietoa, kun edellisessä Bulls-ottelussa alakynteen laitaväännöissä jäänyt joukkue väänsi laidat ryskyen vahvojen ja kaikkia tuomarin sallimia keinoja pelissään käyttävien vehmaalaisten kanssa.

Kuten maalivahtien torjuntamääristä (43 ja 36) ilmenee mentiin pelissä varsin vauhdikkaasti maalilta toiselle. Yleisölle tarjottiin katsottavaa koko rahan edestä. Bulls oli pallollisena hallitsevampi joukkue, mutta ei kuitenkaan varsinaisesti dominoinut peliä. SBN sai vuorollaan hyvin pallon pyörimään vehmaalaispäädyssä ja karvaus toimi välillä mallikkaasti.
Tarppi, mikä Maijamäessä lentää? Onko se kuvauskopteri - ei, onko se teräsmies - ei. Se on vasen sukka nilkkoissa pyörien ilmoissa leijaileva Nikolas Laaksonen, jonka keltapaitainen ilmailuviranomainen kohta ilmiantaa toimitsijoille SB Naantalin kolmannen maalin tekijänä.

Terävyys maalipaikoissa ja puolustuksen pienten unohdusten pienempi määrä ratkaisivat ottelun lopulta UHV Bullsin eduksi. Kokonaisuutena ottelu jatkoi SB Naantalin Edustuksen joulutauon jälkeisiä myönteisiä otteita.

Liiton tulospalvelun tilastot

Parhaina pelaajina palkittiin kotijoukkueen Jaakko Puisto ja vieraista Ville Laurila. Mediapalkinnot pokkasivat naantalilaisista Olli Kokkola ja vehmaalaisista Tero Santanen.

Seuraava kotiottelu on poikkeuksellisesti sunnuntaipäivänä helmikuun loppupuolella 21.2., jolloin sarjan ylivoimainen voittajaehdokas ja Divarinousijakandidaatti FBC Turku saapuu Maijamäkeen hakemaan ensimmäisiä pisteitään Naantalista ties kuinka pitkään aikaan. Sitä ennen Edustus pelaa kaksi tärkeää vierasottelua. Ensin matkustetaan Saloon ja sitten Poriin.


Arto A. (teksti ja kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Fat Pipe

Turun Osuuskauppa

ForSport

RTV

Liedon Säästöpankki

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy