Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

BULLS OTTELUENNAKKO
To 28.01.2016 klo 22:40

Vehmaan punaiset härät saapuvat lauantaina Maijamäkeen ja yrittävät puskea tummansinisten puolustuksen nurin. Vehmaalta on jälleen tulossa suuri kannustajajoukko, joten voimme jännittää kumpi voittaa kaukalossa ja kumpi katsomossa.

Ennakkoanalyysi kamppailusta:

SB Naantali jatkaa taisteluaan nostaakseen itsensä kuiville ennen runkosarjan päätöstä. Viime viikkoisen voiton myötä nenä on taas pinnalla, mutta jalkojen alla vaanii edelleen petollinen mutapohja. Tämän kertainen vastustaja, vehmaalainen UHV Bulls, taistelee sen sijaan pääsystä neljän parhaan joukkoon, joten panoksia ei illan ottelusta puutu.

Härkälauma tulee päälle korkealta ja kovaa, ja neljä kentällistä rehusäiliön kokoisia nisäkkäitä pitää huolen siitä, että naantalilaisille on luvassa hikinen iltapuhde. Tätä peliä ei siis voiteta kulmaväännöissä, vaan pallo on saatava liikkumaan nopeasti pelaajalta toiselle. Vehmaalaiset ovat varmasti budjetoineet itselleen kaksi pistettä illan ottelusta, mutta mikä onkaan parempi tapa ryöstää pisteet, kuin tehdä se altavastaajan roolissa.

Vehmaalla pelattu ottelu päättyi tylysti 2-8, mutta sen jälkeen on Naantalissa tapahtunut paljon. Oma viisikkopelaaminen on saatu tiiviimmäksi, ja hyökkäyspelaamiseen ollaan saatu kaivattua suoraviivaisuutta.

Jääkin siis nähtäväksi, mihin se tällä kertaa riittää!


Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Minisun

RTV

Neo

Vakka-Suomen Sanomat

Neste Oil

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy