Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

JOUKKUEVOITTO NELJÄN PISTEEN OTTELUSSA
La 23.01.2016 klo 21:40

SB Naantali pelasi kypsän pelin Sheriffien vieraana ja koko joukkueen erinomaisen esityksen jälkeen pokkasi pisteet mukaansa.

Hieman haparoivan alun jälkeen valkoisissa pelanneet naantalilaiset saivat pelinsä tiukkaan kuosiin ja pitivät Sheriffit poissa maalintekopaikoista. Maalissa Jyri torjui luotettavasti ja erityisesti kolmannen erän alussa otti pari gameseiveriä, joilla sheriffien takaa-ajo estettiin pääsemästä alkuun.


Puolustus oli riittävän aktiivinen, ohjasi pelin kulmiin ja ehti peittämään suuren osan laukauksista. Ensi erän alun jälkeen ei vastustajalla juuri ollut asiaa pallollisena naantalilaismaalin edustalle. Hyökkäys teki maaleja tarvittavan määrän sekä karvasi sopivan aggressiivisesti kuitenkaan myymättä itseään.
Tapahtumia:
- kolmikko Huuhtanen, Kokkola ja Valmunen tekivät kauden avausmaalinsa (pikkukuva ylinnä)
- SB Naantalilta hylättiin ensi erässä yksi maali pelaajan oltua maalivahdin alueella
- Sheriffit avittivat naantalilaiset voittoon toisessa erässä tekemällä yhden omiin (vieläpä korkealla mailalla, jota tuomari ei ehtinyt puhaltamaan ennen pallon verkkoon menoa) ja ottamalla kaksi turhaa protestointijäähyä
- tuomarit käynnistivät pelin kahdesti liian aikaisin. Toisella kertaa Sheriffien kapteeni keskusteli vielä toisen tuomarin kanssa edellisestä pelitilanteesta, kun SB Naantali suoritti vapaalyönnin ja teki maalin (ks. kuva yllä). Maalia ei hyväksytty ja tilanne pelattiin uudelleen. Toisella kertaa maalin jälkeisessä keskialoituksessa naantalilaismaalivahti oli vielä vaihtoaition luona ottamassa huikkaa, kun peli puhallettiin käyntiin.
- valmentaja Renberg oli silmin nähden ja korvin kuultaen erittäin tyytyväinen pelaajistoonsa! Vastustajan valmentaja ei toisen erän aikalisän tekstin perusteella ollut tyytyväinen pelaajiinsa.

Liiton tulospalvelun merkinnät ottelusta

SB Naantali nousi sarjataulukossa tasapisteisiin Sheriffien kanssa ja ohitti heidät keskinäisten otteluiden perusteella nousten seitsemänneksi pois karsintapaikalta. Seuraava peli pelataan Maijamäessä ensi lauantaina klo 16, jolloin Vehmaan härät saapuvat Naantaliin.


Arto A. (teksti), Antti K. (kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Naantalin Kylpylä

Vakka-Suomen Sanomat

RTV

Tata Steel

Safe International

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy