Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

HURLUMHEI VOITTO SAMPPALINNASSA
La 09.01.2016 klo 23:55

Edustuksen uusi vuosi käynnistettiin vauhdikkaasti Samppalinnan palloiluhallissa AFC Campuksen vieraana. Osittain havajipalloksi mennyt ottelu päättyi terävämmin pelanneiden tummansinisten eduksi kolmannen erän kahden maalin myötä.

Joulutauolla Edustuksen kokoonpano oli elänyt jossain määrin. Armeijen harmaat asusteet vaihtuivat Joona Valmuselta Niklas Lehtoselle. Valmunen pelasikin kauden ensimmäisen ottelunsa. Toni Renberg:n jäädessä penkin taakse valmennustehtäviin ja Joonas Yli-Tolpan ollessa poissa ykköskentällisestä oli pelaava kokoonpano normaalia kapeampi.

Ottelun alku oli selvästi Campuksen. Maali kiertorannarilla heti ensimmäisestä kunnon hyökkäyksestä antoi isännille lentävän lähdön peliin. Pallo kiersi lähinnä naantalilaispäädyssä ja Jyri Koivunen torjui kerran toisensa jälkeen. Campus sai erän alkupuolella rankkarinkin, mutta senkin Jyri peitti hienosti. Vähitellen tummansiniset saivat pallollisenakin pelistä kiinni ja tasoittivatkin ottelun erän puolivälissä kun Kim Lundahl pisti pallon Campuksen maalissa pelanneen Mikko Lundahlin selän taakse. Edustus keräsi erässä myös kolme rangaistusta ja melko pian tasoituksen jälkeen Campus siirtyi jälleen johtoasemaan yv-maalilla. Erä kokonaisuutena ehkä hivenen oli isäntien, joten 2-1 lukemat kuvastivat tilannetta oikeudenmukaisesti.

Kun pelaaja lähestyy rankkarissa maalia näin pienestä kulmasta, montako erilaista ratkaisuvaihtoehtoa, jolla yllättää maalivahti, pelaajalla on?

Toiseen erään Campus tyylilleen uskollisena nosti karvausta ja antoi painetta korkealta. Edustus pystyi kuitenkin suurelta osin karvauksen kohtuu hyvin ohittamaan ja vähitellen ote siirtyi tummansinisille. Suurelta osin erä olikin yhtä pommitusta Campuksen maalilla, jossa Mikko Lundahl kohosi isäntäjoukkueen parhaaksi pelaajaksi venymällä useisiin huippupelastuksiin.

Ja tietenkin kesken painostuksen Campus sai rakennettua vetopaikan maalitykilleen Tommi Sauvonsaarelle, joka ei erehtynyt. Eli nyt jatkettiin takaa-ajoa kahden maalin päässä. Ajo tuotti tulosta erän lopussa Teemu Tuomen päästessä läpiajonsa päätteeksi oman laukauksensa paluupalloon ja huitaisi sen rystyltä sisään. Tauolle mentiin erittäin vauhdikkaan erän jälkeen 3-2 numeroissa.

Kolmas erä oli tyyliltään toisen kopio. Tilanteet seurasivat toistaan kovalla vauhdilla, kun pallon perässä juostiin päädystä päätyyn. Kiireessä tuli molemmille paljon huonoja syöttöjä ja ratkaisuja. Kun SB Naantali oli erän alussa tasoittanut Niklas Nygrenin ohjurimaalilla, niin juuri Campuksen huonon syötön katkosta pääsi Mikael Nyberg palloon puolessa kentässä, ajoi suoraviivaisesti kohti maalia ja laittoi ranteella pallon verkkoon. Lopussa Campus yritti ilman maalivahtia tasoitusta, mutta tuloksetta. Kauden ensimmäinen vierasvoitti oli saavutettu. Voittoa voidaan pitää varsin ansaittuna, sillä sen verran paremmin liikkuva ja pallollisena parempiin ratkaisuihin kykenevä joukkue se tänään oli.

Ottelun tapahtumat ja tilastot liiton tulospalvelussa

Yhden maalin voitto tietää sitä, että mikäli joukkueet sarjan päätyttyä ovat kahdestaan samassa pistemäärässä, keskinäisen järjestyksen määrää joukkueiden koko sarjan maaliero. Tällä hetkellä SB Naantalin maaliero on neljän maalin verran parempi.

II divisioonan kevät kierros pelataan jälleen peli per viikonloppu tahtia. Ensi lauantaina saapuu Maijamäkeen Ruoska Paimiosta. Ottelu alkaa klo 16.


Arto A. (teksti ja kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

RTV

HPP-Tekniikka Oy

Mäkinen

Fat Pipe

Turun Osuuskauppa

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy