Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

EDUSTUKSEN JOULUKALENTERI 2015
La 19.12.2015 klo 15:40

Edustuksen Joulukalenteri on kaikkea muuta kuin tavanomainen. Siinä on vain viisi luukkua ja ne avataan kaikki kerralla! Ei tarvita siis kärsivällisyyttä. Kalenterissa on esillä sattumia ja tapahtumia edustuksen viidestä kotiotteluista syksyn ajalta lievittämään vasta tammikuun puolivälissä pelattavan seuraavan kotiottelun odotusta.

SB NAANTALI - AFC CAMPUS


SB Naantalin Edustuksen koko kaudessa on kyse nuorennusleikkauksen suorittamisesta. Kokeneen kaartin tuella nuorten pitäisi löytää oma vastuunkannon roolinsa. Kuten sarjataulukko osoittaa onneen ei ole oikotietä vaan kaikki pitää ansaita omalla työllä.

Toimitsijapöytä tätä nykyä on jo melkoisen täynnä laitteita. Paljon puhuttua uutta videotulostaulua Maijamäkeen ei ole vielä ilmaantunut ja tokko Korvatunturin pukkikaan sitä täksi jouluksi ehtii asentamaan. Ensi vuonna on taulun ohella varmaankin odotettavissa taas yksi uusi läppärin tarve toimitsijapöydälle.

Suomalaisilla työpaikoilla yleensä tuskaillaan ettei työnantaja paljon työtekijöiden saavutuksia kiittele, mutta Edustuksen pääyhteistyökumppanin Jalostajalta tullaan työntekijää kiittämään ja palkitsemaan jopa harrastuksiin asti. Maalivahdille kovat tehot 0+2 syksyn peleissä tahkonnut Jyri Koivunen Jalostajan Jaakko Lundénin onniteltavana.SB NAANTALI - SHERIFFS


Viidestä kotimatsista on saldona kaksi voittoa. Nuoruus ja kokemus yhdistettynä toimii joskus paremmin ja joskus huonommin. Nyt on onnistuttu!Maijamäen yleisöpalvelut ovat tunnetusti hyvälaatuiset. Kohoava katsomo, jonka yläosassa sijaitsee kahvio omine aitiopöytineen. Kahviotuotot ohjautuvat kunkin ottelun tarjoilut järjestäneen junnujoukkueen kassaan. Tässä seuran nuorimman tyttöjoukkueen tapa hoitaa kahviovuoro.

Edustuksen peleissä on viime vuosina ollut oma press box eli lehdistöaitio, jossa on kiitettävää aktiivisuutta osoittaen päivystänyt Vakka-Suomen Sanomien toimittaja Pentti Kaskinen (kuvassa istumassa oikealla). Penaa jututtamassa (vai olisiko sittenkin päinvastoin?) tällä kertaa Jukka Stenij (vas.) (Kustavin Ahto) ja Antti Kultanen (SB Naantali).


SB NAANTALI - ISÄNNÄT


Peleissä sattuu ja tapahtuu. Yleensä tuomarien rooli on olla taustalla, mutta mitähän tästä kuvasta voisi päätellä olevan menossa - Daniel leijonien luolassa taistelemassa vai antamassa Maijamäessä salomonin tuomiota? Hetkeä aikaisemman tilanteen kuvan voit katsoa täältä.
Isännät pelin sattuma #2: Isäntien pelaaja kaatui laitaväännön seurauksena kaukalon laidan yli juuri katsomon edustalla ja jatkoi liikettä pudoten osittain alimmalla rivillä istuneen väliajalla kentällä pallotelleen pikkupojan päälle. Molempien mailat putosivat lattialle. Poika pääsi isän syliin turvaan ja pelaaja palasi maila mukanaan vaihtoaitioon. Vasta katsomon huutojen jälkeen pelaaja huomasi kumman mailan oli lattialta ottanut mukaansa. Melkein pääsi seitsenvuotiaan kortteliliigalaisen maila 2-divisioona pelissä kentälle.


SB NAANTALI - FBT PITU

Vain toinen voi voittaa ja tällä kertaa se ei ollut tummansinisten joukkue. Tässä ilmeestä päätellen pelin onnellisin pelaaja.


SB NAANTALI - SBS MASKU
Naapuriseurojen kohtaamisessa yksi lisäelementti oli kaksosveljesten Yli-Tolppa (Joonas - SB Naantali, Hannu - SBS Masku) kohtaaminen pelikentällä. Pitkään samassa joukkueessa pelanneet veljekset olivat vaihteeksi vastakkaisilla puolilla. Suurimmat tunteet oli purettu jo syksyn treenipelissä, joten nyt molemmat keskittyivät pelaamiseen ja suoriutuivat illastaan hyvin.
Kunnon joulukalenteri päättyy pukin saapumiseen ja niin tälläkin kertaa. Iki-ikäisen pukin roolin saa tällä kertaa itse Vekke, tuo alueen ylimmäinen oikeudenjakaja ja seniorisäbän ansiokas veivaaja, eli Vesa Vuorinen, joka tässä on saapumassa Masku-otteluun pikahälytyksellä toisesta turnauksesta paikkaamaan estynyttä tuomaria.

Vesa Vuorinen ja hänen tuomarikollegansa Tapio Mäkelä palkittiin joulukuun alussa naisten MM-kisojen yhteydessä Salibandyliiton hopeisella ansiomerkillä pitkäkestoisesta panostuksestaan salibandyn eteenpäin viemiseksi. Onnittelut molemmille!

Rauhallista Joulun aikaa kaikilla salibandyn ystäville!

toivottaa SB Naantali


Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

HPP-Tekniikka Oy

Turun Osuuskauppa

Naantalin Kylpylä

Fat Pipe

Minisun

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy