Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

2K OPINNOT ETENEVÄT - PUOLUSTUSTASAPELI LÄHELLÄ
Su 22.11.2015 klo 22:25

FBC Turun ja SB Naantalin välienselvittelyt jatkuvat edelleen lopputuloksen osalta tasaisissa merkeissä. Keltavihreiden yhden maalin 3-2 voitto Sport Gardenin sunnuntai-illassa oli ansaittu, mutta hyvin tummansiniset pistivät kampoihin.

Ottelutapahtuma aloitettiin hiljaisella hetkellä äskettäin menehtyneen FBC Turun toimihenkilön Leila Lepistön muistoksi.

Ensimmäinen erä pelattiin varsin tasaisissa merkeissä. Molemmat saivat hyökkäyksensä nousemaan vastustajan maalille. Maalinteosta erässä vastasi SB Naantali, joka maalasi kertaalleen molempiin maaleihin. FBC Turku oli erässä ennakko-odotuksiin nähden tehoton ja kaavamaiseen pallon pyörittelyyn tyytynyt joukkue pelaten oikeastaan laiskanpulskeasti. SB Naantali taasen oli ottanut opikseen viime viikon virheistään ja pelasi erityisesti pallottomana kauden parhaan eränsä.

Kuten odottaa saattaa toiseen erään tuli vauhdikas Beecee. Pesukone pyöri tummansinisten päädyssä, mutta linkoukseen asti eivät keltavihreät päässeet missään vaiheessa ottelua. Yli puolenvälin kului erää kunnes turkulaiset saivat johto-osuman tehtyä. Sekin tuli keskialueen katkoa seuranneesta nopeasta käännöstä. Hallinta pysyi edelleen Beeceellä, mutta tummansinisten puolustustyöskentely oli oikeaoppista ja uhrautuvaa. Maalilla Jyri Koivusella oli hikinen iltapuhde eikä häntä aiheetta palkittu SB Naantalin parhaana pelaajana. Erän loppupuolella naantalilaispuolustuksen keskusta hetkeksi aukeni ja pitkä pystysyöttö jatkettiin suoraan Jyrin selän taakse. Toiselle erätauolle mentiin 3-1 numeroissa.

Kolmas erä oli pääosin FBC Turun hallintaa, mutta jotenkin tyytyväisen oloiselta sen peli vaikutti. Niinpä SB Naantalin hyökkäykset alkoivat entistä useammin kääntyä kohti keltavihreää päätyä ja neljä minuuttia ennen loppua tummansinisten tehokaksikko Kim Lundahl - Matias Kallio rakenteli illan toisen maalinsa. Heti perään Kisu oli tasoittaa pelin mainiolla yksilösuorituksellaan, mutta tällä kertaa Beeceen maalivahti veti pidemmän korren. Ottelun lopussa paine oli enimmäkseen turkulaispäädyssä, mutta lisämaaleja ei saatu aikaiseksi. FBC Turku siis jatkaa edelleen tappiotonta sarjakauttaan.

Liiton tilastot

SB Naantalin nuorehkon joukkueen peli harppasi aimo askeleen hyvään suuntaan verrattuna viime viikon suoritukseen. Keskityttiin oikeiden asioiden suorittamiseen eikä ylipelattu itseään ulos tilanteista. Henkisellä puolella viikon aikana tapahtuikin selkeä fokuksen löytäminen. Peluutus oli järkevää ja joukkuetta hyödyttävää. Maalintekijöitä tietenkin olisi saanut olla pari lisää, vaikka b-juniori Matias Kallio (1+1) saalistikin ensimmäiset tehomerkintänsä tällä tasolla kauden toisessa ottelussaan. Tästä on hyvä jatkaa nousuvireeseen päässeen SBS Maskun kimppuun.

Nimittäin ensi lauantaina päästään laskemaan montako häkkiä viime kaudella pikavisiitin SB Naantaliin tehnyt SBS Maskua tällä kaudella edustava Jarno Laaksonen latoo Maijamäessä. Eilisessä pelissä saldo UHV Bullsia vastaan oli 4+1, joista viimeinen maali oli ratkaiseva jatkoaikaosuma. Nopea analyysi Jarnon poispelaamisessa on se tuttu "Kämmen pois!". Vielä kun lisätään "Älä mene rystyharhautukseen!" niin olisivatko eväät kasassa?


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Naantalin Kylpylä

LKV Tuomiset

ForSport

Safe International

Naantalin Energia

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy