Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

KYLMÄÄ KYYTIÄ YYTERIN RANNOILTA
La 14.11.2015 klo 23:05

FBT Pitu tarjoili SB Naantalille jäätävän kylmää kyytiä Maijamäessä II divisioonan keskikastin välien selvittelyssä. Yyteri ja sen hiekkarannat lienevät suurelle yleisölle tutumpi paikka kuin pikatien toisella puolella vastapäätä Yyteri sijaitseva Pihlava. Ilmeisesti pihlavalaiset olivat Yyterin merituulet pakanneet mukaansa ja jäädyttivät sillä naantalilaisten pelivauhdin. Loppunumerot 5 - 13 eivät kerro täysin totuutta, mutta antavat selkeän kuvan joukkueiden voimasuhteista pelin keskeisillä osa-alueilla.

Ottelun eräluvut 1-5, 3-1, 1-7 kertovat karusti miten peli eteni.

Ensierässä punapaitaiset pihlavalaiset antoivat tummansinisten pitää tarvittaessa palloa ja pyöriä laidoissa. FBT Pitun vastaiskut ja syvältä päädyn kautta maalin eteen kääntyneet hyökkäykset tekivät tuhoaan viiden maalin verran. Erityisesti SBN:n oman maalinedustan puolustaminen oli kauden heikointa, suorastaan luokatonta tällä sarjatasolla.

12 minuuttia pelattu ja SB Naantali aikalisällä 0-3 numeroissa. Ottelussa päästetyt 13 maalia aiheuttanevat nekin hieman mietittävää.

Toisessa erässä SB Naantali pelasi kuten se parhaimmillaan osaa. Karvaus oli tehokasta ja peli riittävän nopeaa. Rohkeutta riitti ratkaisuissa ja tulosta tuli sen verran, että 3-1 erävoitto oli ansaittu. Miinuksena oli Toni Renberg:n loukkaantuminen, joka rajoitti hänen pelaamisensa ottelun lopussa erikoistilanteisiin.

Tässä vaiheessa - 4-5 kavennuksen aikaan - usko ja toivo olivat kirjaimellisesti korkealla;
R. Kelly:ä mukaellen "I believe we can win this game"


Kolmas erä alkoi toisen erän kaltaisesti, mutta aivan ei kotijoukkueen intensiteetti riittänyt pitämään pitulaisia pihdeissä omassa päässä. Vielä kerran onnistui punainen jakelemaan maalin takaa toimistosta syötön maalille ja lisäksi pelin tehokkain Rauman Salbassa Divariakin pelannut Mika Kallio (4+1) runnoi vanhanaikaisen sisään maalin takaa. Tämän jälkeen se kuuluisa momentum oli pihlavalaisilla. Tummansiniset yrittivät jatkaa vielä takaa-ajoa, mutta punaisilla onnistui kaikki - aivan kaikki - ja he saivat maaleja mitä ihmeellisimmillä tavoilla. Maaliero repesikin näin turhan suureksi voittajan jo selvittyä.Tiukka oman maalin puolustus oli Pitun pelin lähtökohta

Pelillisesti joukkueiden ero oli FBT Pitun kokeneempi, suurikokoisempi ja pidempään yhteen pelannut miehistö. Syöttölinjoja ei tarvinnut katsella, kun tiesi kaverin siellä olevan. Naantalilaisten yhteispeli ei aivan samalla tasolle ole vielä yhden syksyn aikana ehtinyt kehittyä. Oman maalin edustan pelaaminen oli myös punaisilla useampaa luokkaa aktiivisempaa.

Ottelu liiton tilastopalvelussa

SB Naantalin parhaana palkittiin Konsta Laine ja mediapalkinnon sai Joachim Karlsson.

Seuraavaksi SB Naantali matkustaa ensi sunnuntaina Sport Gardenille kohtaamaan sarjakärjen FBC Turun. Syyskauden viimeinen kotiottelu onkin sitten kahden viikon kuluttua lauantaina 28.11. klo 16, jolloin entiset Divaritähdet Maskusta saapuvat Maijamäkeen.


Arto A. (teksti ja kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Minihinta

Fat Pipe

Osuuspankki

Minisun

RTV

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy