Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

BULLS TARJOSI OIVAN OPPITUNNIN
La 24.10.2015 klo 23:20

Vehmaan UHV Bulls tarjosi yhden lukiokurssillisen verran oppia salibandyn pelaamisessa hieman tahmealle SB Naantalille. Pelivarmuus ja -nopeus yhdistettynä fyysiseen voimaan ja hyvään taitotasoon sekä kotikentän hyvähenkiseen voitontahtoon varmistivat pisteiden jäämien Vehmaalle.

Ottelun alku ja ensimmäinen erä ei vielä kertonut tulevasta mitään. Peli oli varsin tasaista ja yleisöön menevän vauhdikasta salibandyviihdettä, jossa ei juuri palloa haudottu kummassakaan päässä vaan hyökkäykset käynnistyivät nopeasti. SB Naantali pysyi aivan hyvin mukana pelissä ja erän loppunumerot 2-1 Bullsille olisivat voineet olla toisinkin päin. Tyypilliseen tapaan Vehmaalla ei torjuntoja tilastoida, mutta melko tasan nekin olisivat varmaan olleet.

Toisessa erässä peli kääntyi kokonaan kotijoukkueelle. Aivan pesukoneessa ei oltu, mutta jotain sinnepäin. Jatkuva paine tiesi myös rikkomista ja sen myötä rangaistuksia naantalilaisille, joka edelleen lisäsi Bullsin yliotetta. Kolme maalia tehtiin naantalilaisverkkoon erän ensipuoliskon aikana. Tässä vaiheessa alettiin taas karvata paremmin mikä tuottikin kavennuksen onnistuneen pallonriiston jälkeisestä vastahyökkäyksestä. Valitettavasti loppuerässä Bulls sai halvan maalin suoraan kulmavaparista.

Kolmanteen erään lähdettiin siis neljän maalin takaa-ajoasemasta. Takaa-ajo ei vain lähtenyt käyntiin Bullsin pääosin edelleen dominoidessa pallollista peliä. Kaksi maalia vehmaalaisille erän alkuun ratkaisi pelin lopullisesti. Loppupeli meni hyvän ja tosimielisen treenaamisen merkeissä.

Huomioita ja triviaa pelistä:
- Bulls oli pallollisena parempi pelaten liikkuvaa ja nopeaa peliä ansaiten voittonsa
- SB Naantali pelasi pallollisena huolimattomasti. Erityisesti syöttöpeli onnahteli välillä pahasti.
- Jussi Lännistö on Bulls-joukkueelle ERITTÄIN tärkeä pelaaja
- Mikael Nyberg:n puuttuminen SB Naantalin ykkösestä näkyi selvästi
- A-juniori Joachim Karlsson avasi maalitilinsä 2. divisioonassa
- B-juniori Matias Kallio pelasi ensimmäisen 2. divisioona ottelunsa. Muutamia paikkoja oli, mutta vielä ei pistetilin avaaminen maistunut.
- SB Naantali lahjoitti Bullsille kaksi maalia omilla ratkaisevilla virheillään
- tuomari lahjoitti Bullsille yhden reisi/lantiotasolta korkealla mailalla tehdyn maalin
- Vehmaalla on mukava käydä otteluissa, kun tupa on täynnä ja tunnelma korkealla

Liiton tilastot ottelusta

SB Naantalin seuraava ottelu pelataan kahden viikon kuluttua kotikentällä Maijamäessä lauantaina 7. marraskuuta. Vastustaja saapuu Salosta eli sarjanousija Isännät. Ottelun otteluisäntänä toimii Naantalin Energia.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Neo

Safe International

Minihinta

Neste Oil

Vakka-Suomen Sanomat

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy