Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

RANGAISTUKSET VEIVÄT TERÄN VOITTOTAISTELUSTA
La 03.10.2015 klo 23:50

Kolme YV-maalia naapurille, neljäs pari sekuntia rangaistuksen päätyttyä ja yksi oma maali ratkaisivat pelin Ruoskalle tänään Sbareenalla.

Kuten maalivahtien torjunnoista voi päätellä kauden ensimmäinen vierasottelu hyvää vauhtia turkulaistuvaa Rivonmäen Ruoskaa vastaan oli kenttätapahtumiltaan varsin tasainen koitos, jossa yleisö pääsi nauttimaan vauhdikkaasta pelistä ja kohtuullisen runsaasta maalimäärästä.

Ottelun ratkaisuksi koitui SB Naantalin hankkimat rangaistukset, joista Ruoska uuden vahvistuksensa Jasse Laaksosen maaleilla todellakin rankaisi käytännössä neljä kertaa. Kun vielä kertaalleen potkittiin pallo omaan maaliin, niin naapuri sai liikaa etumatkaa voittotaistelussa menestymiseksi. Ilman noita jäähypenkin kulutuksia olisi peli saattanut päättyä toisinkin ja tarjota melkoisen trillerilopun.

Ensimmäinen erä oli vauhdikasta pelaamista. Molemmilla oli paikkansa - tummansiniset vain käyttivät omansa paremmin hyväkseen vieden erän 1-3. Asia kyllä auttoi maalikehikon vartioinnissa SBN debyyttinsä tehneen Tero Kuparisen hyvät otteet.

Toinen erä jatkui tasaisissa merkeissä. Ruoska kavensi itselleen tyypillisellä nopealla vastaiskumaalilla. Puolivälissä ottelua oltiin numeroissa 2-3 naantalilaisille. Seuraavassa rangaistuksessa onnistuttiin aluksi tekemään av-maali hyvän katkon seurauksena. Ruoskan Jasse Laaksonen kuitenkin tasasi av/yv-puntit kaventamalla ennen rangaistuksen loppumista. Seuraavassa rangaistuksessa Laaksonen oli jälleen asialla laittamalla riparipallon pussiin. Erätauolle tasalukemista 4-4.

Kolmas erä alkoi surullisesti pallon löytyessä Kuparisen selän takaa oman pakin jalan ohjaamana. Seuraava rangaistus onnistuttiin tappamaan, mutta heti jäähyn päätyttyä menetettiin pallo oman maalin takana ja Laaksonen pisti taas sisään. Kahden maalin takaa-ajossa riskiä pitää ottaa ja nyt se kostautui unohduksena. Paimiolainen oli yksin maalin edessä, kukkupallo sinne ja Ruoska karkasi jo kolmen maalin päähän.

Takaa-ajo käynnistyi junnukentän laittaessa pallon sisään. Ruoska vastasi paineeseen jälleen yhdellä nopealla vastaiskukääntömaalilla. Kun taas otettiin rangaistus, jonka aikana oli pakko nostaa karvausta, niin karvauksen purku loppui Jasse Laaksosen maaliin. Takaa-ajo tuotti vielä yhden maalin, joten ottelu päättyi 9-6 Ruoskalle.

SB Naantalilaisittain hyvää oli hyvän otteluilmeen ylläpito loppuun asti läpi ottelun, vastuunkantajien onnistuminen maalinteossa, junnujen lupaavat otteet ja Kuparisen maalivahtipeli. Kehitettävää on erityisesti oman pään pelaamisessa ja nopeiden vastaiskujen peittämisessä. Alivoimapeliäkin pitää skarpata.

Liiton tilastot ottelusta

Seuraava ottelu on kotimatsi ensi lauantaina 10.10. klo 16 Sheriffejä (tai oikeastaan Hämeenkadun Pyöveleitä, jotka pelaavat sarjassa nimellä Sheriffs) vastaan.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Minihinta

Fat Pipe

Rannikkoseudun Sanomat Oy

Osuuspankki

Kirvestyö Kelahaara

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy