Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

EDUSTUKSEN 2K-PROJEKTI KÄYNTIIN NIUKALLA TAPPIOLLA
La 26.09.2015 klo 23:30

SB Naantalin Edustuksen alkanut pelikausi menee 2K-projektin merkeissä. Kun viime kausi kulki 2D-nimellä tutustuttaessa 2. divisioonan ihmeelliseen maailmaan, niin 2K eli Kasva henkisesti ja Kehity pelaajana on nuoren Edustuksen motto tämän kauden osalta. Vaikka ensimmäinen koitos AFC Campusta vastaan toi niukan 4-5 tappion voidaan peliotteista todeta, että oikealla tiellä kuitenkin ollaan. Silti työtä riittää koko pelikaudeksi joukkueen hitsaamisessa yhteen.

Kauden avauskamppailu aloitettiin seremonialla, jossa Kim Lundahl palkittiin seurauskollisuudesta Jalostajan kummipelaajapalkinnolla.
Kausi alkoi mielenkiintoisella kentällisellä. Ykköskenttään pelaajavalmentaja Renberg marssitti itsensä ja neljä A-junioria. Se on sitä 2K-henkeä.

Ottelun alussa kotijoukkue painoi päälle ja hallitsi lievästi tapahtumia. Kokenut Campus ei tästä hätkähtänyt vaan heti ensimmäisestä tummansinisten virheestä omassa päässä rokotti välittömästi. Toni Renberg venäytettyä selkäänsä jouduttiin hieman rukkaamaan koostumusta jo ensi erässä. Kokeneesta kaartista Mikael Nyberg syötteli Teemu Tuomen kanssa itselleen vetopaikan, joka tuotti kauden tasoittavan avausmaalin SB Naantalille vajaan kuuden minuutin jälkeen. Tapahtumiltaan varsin tasaisessa loppuerässä AFC onnistui kertaallen maalinteossa.

Toinen erä oli sitten lievästi tai hieman enemmänkin Campuksen heiniä. Maaliero ei onneksi kasvanut yhtä enempää ja sekin tuli kotijoukkueen puolustuksen hienoisella avustuksella keskialueen pallon menetyksestä. Toki tummansiniset pystyivät palloa vastustajan päätyyn pelaamaan, mutta erässä yleisesti Campus pystyi pelirutiiniaan paremmin hyödyntämään luoden tekopaikkoja SB Naantalin maalille.

Toisessa erässä Campus sai rankkarin, jossa vetäjä näytti kämmenelle vientiä, siirsi sitten rystylle - tässä vaiheessa SB Naantalin parhaana palkittu Jyri Koivunen peitti maaliaukon ja rystylaukaus suuntautui ohi maalin.

Kolmanteen erään molemmat tietenkin tulivat tosimielellä. SB Naantali sai sekoitettua valkopaitaisten puolustusta niin, että pystyi tasoittamaan pelin 3-3 numeroihin Nikolas Laaksosen ja Mikael Nyberg:n toisella osumalla.
Campuksen puolustus on sahattu halki ja poikki - vasemmasta reunasta Niklas Lehtonen (75) syöttää ja Nikolas Laaksonen (11) viimeistelee ensimmäisen 2. divisioona maalinsa.

Campus sisuuntui ja pitkän painostusrupeaman jälkeen saa pelattua miehen keskelle vapaaksi - 3-4 tappiolla jälleen. Muutenkin vierasjoukkue saa hengen päälle ja vain Jyri Koivusen paraatitorjunnant pitävät tummansiniset mukana pelissä.

Tässä kohtaa peliä nousee esille SB Naantalin kehitystarve ja joukkuepelin opiskelu suurenosan pelaajia ollessa vielä osaksi vieraita toisilleen. Lähes kaksi minuuttia kahden pelaajan ylivoimaa ilman maalia muodostuu oikeastaan ottelun ratkaisuksi. Hetken päästä Campus siirtyy 3-5 johtoon näennäisesti vaarattomasta tilanteesta, mutta niin se pallo vaan meni aivan alakulmaan ja päästiin keskelle aloittamaan.

Konsta Laine herätteli vielä takaa-ajoa 4-5 kavennuksellaan. Ensimmäinen aikuissarjamaali hänellekin. Kuitenkaan SB Naantali ei saanut paineesta huolimatta aivan huippuvaarallisia paikkoja luotua, joten kokeneempi ja rutinoituneempi joukkue otti kaksi sarjapistettä.


Lisää junnumaaleja. Konsta Laineen veto oikeasta laidasta painuu verkkoon.

Otteluisännän palkinnolla palkittiin SB Naantalista maalivahti Jyri Koivunen. Vakka.fi:n Media-palkinnolla palkittiin AFC Campuksesta Aleksi Lahti ja SB Naantalista Mikael Nyberg.

Ottelun tulospalvelun tilastot

Seuraava ottelu Edustuksella on vieraissa Ruoskaa vastaan Sbareenalla ensi lauantaina 3.10. iltaottelussa klo 18:30.

Tämänkaltaisia maalijuhlia olisi mielellään nähnyt vielä muutaman lisää tänään - varsinkin kolmannessa erässä, jossa joukkueella oli hyvä takaa-ajo-ote.Arto A. (kuvat ja teksti)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Naantalin Kylpylä

Vakuutusyhtiö IF

Osuuspankki

Minisun

Turun Osuuskauppa

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy