Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

JALOSTAJA EDUSTUKSEN PÄÄSPONSORIKSI - KISU KUMMIPELAAJAKSI
Ke 23.09.2015 klo 18:00Oy Lunden Ab Jalostaja on SB Naantalin Edustuksen uusi pääyhteistyökumppani. Kotipelipaidoissa ja Maijamäen hallissa näkyvä yritys kuuluu turkulaiseen Oy Lunden Ab konserniin ja se valmistaa monipuolisia elintarvikkeita. Yrityksen tunnettuja brändejä ovat Jalostaja, Auran Maustaminen ja Auran Sinappi. Omien brändien lisäksi tuotannossa on sekä kaupan merkkejä että toimintaa merkittävien elintarvikeyritysten alihankkijana. Jalostajan vahvuutena on nopea reagointikyky markkinoiden muutoksiin ja asiakkaiden tarpeisiin. Vahvasti Turun seudulla vaikuttaneiden Jalostajan ja Lunden-konsernin tapahtumarikkaaseen historiaan voit tutustua tästä linkistä.

Jalostajan kummipelaajaksi Edustuksessa on täksi kaudeksi nimetty varsinainen sbnaantalilaisuuden henkilöitymä Kim Lundahl. Koko peliuransa SB Naantalissa numeroa 69 kantanut "Kisu" on nimittäin seuran ainoa pelaaja, joka on pelannut SB Naantalin aikuisten joukkueissa kaikkina pelikausina seuran perustamisesta vuodesta 2004 lähtien.

Uuden vuoden päivänä 1987 syntynyt Lundahl aloitti SB Naantalin uransa 17-vuotiaana miesten III-joukkueesta 5-divisioonasta. Nuorukainen ei ujostellut vaan osoitti ensimmäisestä kaudesta alkaen pelaajakorttiinsa aikoinaan kirjoitetun vapaan kuvauksen "Ulkomaanapu Itä-Ruotsista. Snaipperi, joka tietää miten pallo laitetaan verkon perukoille" olevan paikkansa pitävä.

Kaudeksi 2007-2008 Kisu siirtyi joukkuemuutoksia läpikäyneen seuran uuteen Edustus-joukkueeseen 4-divisioonaan ja on siitä lähtien ollut merkittävässä roolissa nostamassa SB Naantalia kohti 2-divisioonaa keikkuen samalla Edustuksen sisäisen pistepörssin kärkisijoilla vuodesta toiseen.

Kim Lundahl on myös aikuispelaajista ottelumäärässä selvästi piikkipaikalla ollen ainoa yli 200 aikuisottelua SB Naantalin paidassa pelannut pelaaja. Lähimmäksi pääsee nykyisen M3-joukkueen primusmotor Jukka Vallin nelisenkymmentä ottelua vähäisemmällä pelimäärällä. Vallin on myös lähimmäs Kisua pelattujen kausien määrässä pääsevä pelaaja, sillä häneltä on jäänyt vain yksi SB Naantalin pelikausi kokematta.

Alla on tilastodataa Kim Lundahlin peliurasta SB Naantalissa toistaiseksi. Alkuvuosien puutteellisista kirjauksista johtuen vuodet 2004-205 ja 2005-2006 on hankittu liiton tilastoyhteenvedosta. Sen jälkeinen data on seuran omasta tietokannasta poimittua.Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Osuuspankki

Turun Osuuskauppa

RTV

Naantalin Apteekki

Neste Oil

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy