Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

EDUSTUS KIRURGIEN KÄSITTELYSSÄ
La 05.09.2015 klo 16:00

Uuteen pelikauteen valmistautuva Edustus on keväällä ja kesällä joutunut kirurgien veitsien kohteeksi sekä kuvainnollisesti että todellisesti. Joukkueessa on valmentajien Renberg ja Rahikkala toimesta tehty selkeä nuorennusleikkaus. Pari pelaajaa on taasen oikeasti käynyt operoitavana leikkaussalissa.

Oikeasti veitsestä ovat saaneet osansa Niklas Nygren, jonka useaan otteeseen loukkaantunut olkapää leikattiin. Paluu kaukaloon tapahtunee syksyn aikana. Ville Laaksonen sen sijaan on poissa lähemmäs joulua polven ristisideoperaation johdosta. Johtoportaassakin riittää "leikattavaa", sillä Kultasen Antti käy käsioperaatiossa.

SB Naantalin Edustuksen jo hetken näköpiirissä ollut nuorennusleikkaus on nyt tosiasia. Veteraanipuolelta joukkueesta on poistunut useita pelaajia. Kapteeni Jukka Stenij siirtyi alasarjoihin jäähdyttelemään, kuten myös Pasi Varjonen. Jarno Laaksonen jatkaa peliuraansa odotetusti Maskun suunnalla. Antti Kultanen siirtyi laidan toiselle puolelle johtotehtäviin. Toni Renberg puolestaan voi sijoittua soveltuvasti laidan kummallekin puolelle tilanteen niin vaatiessa. Eli vaikka valmennus on pääasiassa Tonin juttu, niin peliminuuttejakin voidaan häneltä odottaa. Lähtijöitä on myös nuoremmassa osastossa, kun Pekka Leppäsen jo allekirjoitettu sopimus purettiin saadun opiskelupaikan vuoksi. Soittorasia sai taas yhden nuoren pelaajan lisää riveihinsä.

Muuten viime kauden runkomiehistö on valtaosin pahvinsa täyttänyt ja jatkaa SB Naantalissa. Tähän joukkoon kuuluvat myös viime kaudella rinnakkaisedustuksella SBS Maskusta pelanneet Olli Kokkola ja Joona Valmunen.Renberg:n pelitapaa ajetaan nuoren joukkueen selkärankaan myös perinteisin opetuskeinoin

Uutta nuorta verta joukkueeseen on nostettu omista junioreista ja seuran kakkosjoukkueesta. Jere Holopainen, Joachim Karlsson, Erik Mattsson ja Petri Vainio ovat kaikki A-juniori-ikäisiä, jotka on nostettu edustukseen kirittämään vanhempia pelaajia. Niin ikään A-juniori-ikäisiä ovat paluun SB Naantaliin TPS:stä tekevä Konsta Laine ja SBS Maskun kautta Naantaliin saapuva TPS:n kasvatti Niklas Lehtonen. Vielä kun lisätään, että viime vuonna TPS:n paidassa B-juniorien SM-pronssia voittaneet Nikolas Laaksonen ja Matias Kallio pelaavat kasvattajaseuransa Edustuksessa rinnakkaisedustuksella siinä määrin kuin aikataulut turkulaisessa juniorimyllyssä antavat periksi, niin voidaan todeta SB Naantalin toteuttavan tarkoitusperiään mahdollistamalla omien kasvattiensa pelaamisen myös seuran edustus-joukkueessa.

Vaikka omia junioreja on siis nostettu rinkiin isommassa määrin, niin myös muita tulijoita joukkueeseen mahtuu. Tero Kuparinen saapuu leventämään maalivahtiosastoa FBC Turun kakkosjoukkueesta. Espoosta Indiansin kolmosjoukkueesta tulee alunperin Pohjanmaalla Nibacosin riveissä pelannut Jan Meltti. Omasta kakkosjoukkueesta siirtyy säkyläläisen Karhukoplan junnupaidassa ensimmäisen kerran Maijamäessä aikoinaan pelannut Lauri Pokkinen.

Sen verran voidaan ensi kaudesta sanoa jo tässä vaiheessa, että kilpailu pelipaikoista ja peliajasta tulee olemaan todellista. Kauteen on valmistauduttu hyvin harjoittelemalla ja uusia pelitapanyansseja opiskellen. Syyskuussa pelataan vielä useampi treenimatsi, jonka jälkeen kausi onkin valmis alkamaan lauantaina 26.9. klo 16 kotiottelulla AFC Campusta vastaan. Tervetuloa seuraamaan vahvasti naantalilaisen Edustuksen otteita.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

RTV

Neste Oil

HPP-Tekniikka Oy

LKV Tuomiset

Fat Pipe Jab

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy