Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

TAISTELUVOITTO PÄÄTTI KAUDEN
La 18.04.2015 klo 12:40

SB Naantali Edustus päätti kautensa karsintavoittoon TVV:stä. Mitään ei saatu ilmaiseksi, vaan turkulaiset pistivät kunnolla kampoihin. Äijää putosi rivistä molemmista leireistä, mutta taistelu kentällä jatkui päätökseen asti. Lopuksi päädyttiin rauhanomaiseen urheilulliseen rinnakkaiseloon.

Leaf-areenan katsomon sopivasti täyttänyt ottelu oli tutusti kolmijakoinen. Alussa valkoisissa pelanneet naantalilaiset olivat vahvoilla ja veivät peliä, mutta vihreäasuiset turkulaiset iskivät terävästi vastaan. Vaikka ottelu oli hyvin tuomarien näpeissä sattui toisessa erässä muutama loukkaantuminen, jotka pudottivat pelaajia pois rivistä. Pahin kolari sattui laidan vieressä, jossa TVV:n Antton Virtanen ajoi laidassa SBN:n Toni Renberg:iä takaa ja molemmat lopulta kaatuivat pituussuunnassa laidan päälle. Virtasen olkapää meni sijoiltaan ja Renberg vaurioitti polven seutunsa niin, ettei muutaman kokeilun jälkeen enää pelannut.

SB Naantalin johtaessa tässä vaiheessa 4-2 sai TVV tapahtumista selkeästi puhtia otteisiinsa ja pystyi aikaisempaa paremmin purkamaan naantalilaisten korkeaa karvausta. Tuloksena kaksi kaunista maalia ja peli tasoihin. Se kuuluisa momentum oli nyt vihreäpaitaisilla. Huolimatta siitä, että hetken kuluttua SBN:n Kim Lundahl kannettiin kentältä kulmakamppailussa saatu puujalka seuranaan ja SBN pääsi pelaamaan ylivoimaa neljä minuuttia, niin TVV värkkäsi tyylipuhtaan koulumaalin alivoimalla ja siirtyi ottelussa johtoon. Seitsemässä minuutissa peli oli kääntynyt aivan toiseen asentoon.Joonaksen hattutemppu Pyöveleitä vastaan ja nyt kauden päätöspelissä kertoo että maaleja tulee vielä lisää...

Kolmas osio pelistä alkoi SBN ylivoiman jatkuessa. Yksi naantalilaisten hahmoista pelissä oli Joonas Yli-Tolppa, joka päätti kautensa samoin kuin sen aloitti - hattutempulla. Kapteeni Jukka Stenij:n maalille runnoman pallon maalin nostanut Yli-Tolppa kruunasi osumallaan puhtaan kolme peräkkäisen maalin hattutemppunsa. Jatkoa seurasi seuraavalla ylivoimalla joukkueen kauden pistepörssin nimiinsä vieneen Jarno Laaksosen viimeistellessä. Tässä vaiheessa SB Naantali oli taas saanut karvauspeliinsä ryhtiä ja järkeä eikä TVV päässyt enää huippuvaarallisiin paikkoihin jatkuvalla syötöllä.

Kolmas erä pelattiin saman käsikirjoituksen mukaan vain sillä erotuksella, että TVV sai pitää palloa aikaisempaa enemmän SBN:n karvauksen pudotessa aavistuksen. TVV osoittikin hyvää pelirohkeutta pelaten pallollisena tavoitteellisesti, mutta se ei kuitenkaan pystynyt puhkaisemaan SBN puolustusta ennen kuin Teemu Tuomi oli kahteen otteeseen laittanut reikäpallon maaliin ja käytännössä varmistanut SB Naantalin voiton.
Yleensä tuulennopea Teme ehtii maaliin ennen laukaisemaansa palloa, mutta nyt pallo vei voiton. Taisi sekin ymmärtää, että kyseessä on kauden ratkaisevan ottelun voittomaali.

Yhden kavennuksen TVV siis vielä sai, mutta edes ilman maalivahtia pelaten ei syntynyt riittävästi vauhtia tai vaarallisia tilanteita, jotta SB Naantalin voitto olisi ollut uhattuna. Molemmat joukkueet poistuivat lopulta kentältä yhtä kokemusta rikkaimpina.

Liiton tilastot

Seuran tilastotArto A. (teksti ja kuvat)

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Kirvestyö Kelahaara

RTV

Neo

Fat Pipe

Vakka-Suomen Sanomat

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy