Ma Ti Ke To Pe La Su  
    1 2  
  3 4 5 6 7 8 9  
  10 11 12 13 14 15 16  
  17 18 19 20 21 22 23  
  24 25 26 27 28 29 30  
Neo aikavaraus

 

YKKÖSTÄPLÄ NAANTALIIN
Su 12.04.2015 klo 22:50

SB Naantali otti odotetusti ensimmäisen täplän karsintasarjassa TVV:tä vastaan. Välillä liiankin fyysiseksi yltynyt ottelu päättyi isännille 7-2. Vielä toinen täplä tarvitaan ettei kävisi kuin Sheriffeille, joka hakee vauhtia kolmosesta ensi kaudella.

TVV antoi SB Naantalille otteluun melkoisesti tasoitusta kun tutkaparin Tuominen-Suoranta molemmat osapuolet olivat poissa. TVV pelasi kahdella kentällä, kun SB Naantali pyöritti kolmea kenttää. Vauhtia ottelussa riittikin, kun SBN karvasi korkealta ja koko ajan. Niinpä TVV joutui avaamaan nopeasti ylöspäin. Mitä pidemmälle ottelu eteni, niin sitä enemmän vihreät joutuivat turvautumaan pitkään avauspalloon. Naantalilaiset puolestaan vaihtelivat tempoa pitkin peliä.

Ensimmäinen erän maalit menivät tummansinisille 4-0 kun isännille onnistui melkein kaikki ja vihreät eivät saaneet mistään sisään. Ensin Tarppi laittoi ensimmäisestä kunnon hyökkäyksestä sisään. Sen jälkeen TVV pystyi pitämään pelin tasaisena, kunnes erän lopulla tummansinisten jatkuva paine ja pallollinen pyöritys teki tehtävänsä. Juki laittoi viivasta suoraan syötöstä sisään, Nyypäri runnoin ruuhkasta pallon verkkoon vastustajan protestointien saattelemana ja lopuksi Antti veti paraatipaikalta lähivaparin sisään.

Ei maalia tästä!

SB Naantalin hyvä ote jatkui toisen erän alussa kun Jalli näytti taitojaan, tuli pitkällä soololla laidasta sisään kahden vastustajan ohi ja sijoitti pallon maaliin. Tuomari kaivoi maaliin syöttäjänkin jostain historian kirjoista. Tämän jälkeen TVV sai avausosumansa pelin aaltoillessa päästä toiseen. TVV:n maalivahti keräsi erässä hikeä kunnolla torjuen 18 kertaa. Loppuerässä tummansiniset saivat aikaiseksi vain yhden lisämaalin Kimin tehdessä lähietäisyydeltä.

Erän lopussa yritystaso kasvoi ja myöhäisiä kontakteja sekä selkään ajoja tuli aivan liikaa. Kun tuomarit eivät puuttuneet riittävästi kontakteihin, niin kentällä nähtiin usein pelaajia pitkin pituuttaan ja muutamia selkeitä takaisinmaksujakin nähtiin. Aivan pehmeetä touhuu!

Maalivahteja kuormitettiin torjuntojen lisäksi muullakin.

Kolmas erä jatkoi samaa rataa. SB Naantali hallitsi lievästi karvaten aktiivisesti pakottaen TVV:n pitkiin avauspalloihin, joista ei tulosta paljon herunut. Molemmat saivat yhden osuman aikaiseksi, kun ensin TVV:n Ana teki sen toisen tyyppimaalinsa eli vanhanaikaisen ja SBN:n Jalli sen tavallisimman maalinsa eli laidasta suorasta liikkeestä takatolpan juureen.

Liiton tilastosivulle

Seuran tilastosivulle

Kahvion pitäjänä tällä kertaa toiminut P05 oli hommannut kahvioon ohjelmanumeroksi koekäyttöön laukaisutilastointiohjelmiston.

Seuraavasta koitoksesta Leaf-areenan matolla ensi perjantaina ei varmaankaan tule näin ennakoitavaa ottelua, kun kokoonpanot todennäköisesti tasoittuvat ja TVV saanee matolla yhden kosketuksen syöttöpelinsä toimimaan paremmin. Jännitystä siis riittää ensi viikonlopuksikin.


Arto A.

Takaisin

Tuloksia
Yhteistyössä

Minisun

RTV

Naantalin Rakennuspuu Oy

Naantalin Energia

ForSport

 
 
Kevennetty versio sivuista     Ylläpitoliittymät     Powered by Nemedia Oy